Nora Dolce – a brand of leather goods, lingerie, swimwear, created with care for every woman. We will help to complement your personality and add confidence to your natural beauty

The authors of the brand are two women, Lyudmila and Ksenia. One day they had a dream: to create such swimsuits for women that would emphasize dignity and help to forget about complexes. So that women do not think the shortcomings of the figure, skin problems or other nuances that make you hide your body. On the contrary, they felt confident and sexy. That’s how the Nora Dolce brand came about – accessories that make every woman feel unique.

Наша місія – не просто створити для Вас ідеальні образи, підкреслити Вашу гідність, але і принести неймовірне задоволення від покупки.

Ми розкриємо Ваше відчуття власної унікальності !

Nora Dolce – про лаконічність, жіночність та гармонію.

Естетика в дизайні й кольорі, від моменту ідеї створення моделі, до отримання її Вами. Адже ми хочемо подарувати не тільки кращу якість, але і особливе відчуття себе по-справжньому красивою. Образи Nora Dolce поєднують трендові дизайни з бездоганною якістю.

Величезна увага приділяється вибору матеріалів і фурнітури, унікальному крою і якості пошиття.

Моделі цієї лінійки універсальні і допомагають підкреслити достоїнства на різних фігурах. Кожна жінка знайде щось особливе і неповторне, що було створено саме для неї. І будьте впевнені: в наших образах Вам буде комфортно підкорювати будь-які хвилі і відчувати себе королевою. Впевнені, ми допоможемо Вам знайти те, що Ви так довго шукали.

З турботою про кожну, Nora Dolce🤍